autism, ADHD," />

Om mig

 
Vanesse Jag heter Vanesse och startade Vital Hälsa & Kraft för att kunna arbeta med det som jag gillar och för att kunna vara till hjälp för mina medmänniskor.

I botten är jag utbildad civilingenjör och mikrobiolog, men under hela mitt liv har jag haft ett stort intresse för naturmedicin och det ledde till att jag utbildade mig till Massageterapeut Zonterapeut och Friskvårdskonsult på Axelsons Gymnastiska Institut.

Efter många år i mitt yrke som friskvårdsterapeut på olika företag och kommuner fick jag ett stort intresse att utbilda mig vidare inom manuell medicin. Detta väcktes när jag besökte min moster, hon jobbade som Osteopat i Tyskland och jag fick veta av henne att Osteopati och KranioSakral terapi är mycket kända och väletablerade terapimetoder inom skolmedicin och naturmedicin. Jag gick några kurser i Tyskland inom 6 månader när jag var där under mitt besök, och hörde från tyska läkare och deras patienter vilka fantastiska resultat det blev efter behandlingen. Jag var därför mycket imponerad och intresserad att lära mig vidare när jag återvände hem till Sverige.

Det ledde till att jag gick en utbildning till KranioSakral terapeut under fyra år hos Bröderna Tranbergs Institut.

Jag har läst all grund- diplomerad nivå och fortsättningsutbildning- certifierad nivå samt deltagit på olika seminarier och fördjupningskurser, mellan 2004 - 2008, tog examen 2009.

Jag har också gått flerårig internationell utbildning inom Osteopati hos Michael Kern, Katherine Ukleja och Michael Shea, lärare inom osteopatisk medicin från England och USA, 2010 - examen/2014. Har också läst 80 högskolepoäng i basmedicin samt har flerårig skolmedicinsk utbildning.

Andra utbildningar som Irisdiagnostik har jag gått på Arcanum Skola i Brastad. Medicinsk Laserterapi hos Irradia AB. Physiospect Diagnostik/Scan & Physioterapi utbildning har jag gått hos olika läkare som jobbar inom holistisk medicin i England.

Varmt välkommen att boka tid för en behandling!