Webbutik

Besök gärna vår webbutik. Vi erbjuder högklassiga vitaminprodukter och hälsokost från Holistic för Dig som tänker på Din hälsa!

Kp kosttillskott och raw food p Vitamera

Hos Vital Hälsa och Kraft, på mottagningen finner du alltid ett stort utbud av kvalitetsprodukter för Din hälsa och välbefinnandet. Hos oss finns produkter för både inre och yttre hälsa och endast från kända leverantörer.


Vital Hälsa och Kraft erbjuder:

– BIOSUN – öronljus. Öronljusen är tillverkade av uteslutande högraffinerad bivax, honungsextrakt och traditionella örter som salvia, johannesört och kamomill, samt fullständigt naturliga eteriska aromessenser.

– Spikmattor från välkända leverantörer, med det bästa kvalitet. Spikmattan hjälper många att nå avslappning, få smärtlindring och att lättare somna.

– Presentartiklar av hög kvalitet, presenter som tilltalar kropp och själ samt ökar välbefinnandet och glädje.

– TEMPUR Kuddar & Madrasser. Vi erbjuder ett stort utbud av TEMPUR kuddar i olika stilar så att du kan hitta den perfekta just för dina specifika behov och önskemål. TEMPUR madrasser skapar en specialanpassad passform för din kropp, avlägsnar praktiskt taget alla smärtande tryckpunkter och minskar kroppens behov av att vända och vrida sig för att hitta en bekväm och smärtfri sovställning.