Referenser


Jag vill berätta att efter mina besök hos dig blev jag helt återställd och helad i ryggen. Jag hade kotförskjutning, diskbråck och en nerv hade kommit i kläm mellan diskarna. Det gjorde fruktansvärt ont, jag hade värk i hela ryggen och utefter benen. Jag fick sjukskrivning av min läkare för att jag kände en stark smärta och hade ingen förmåga att jobba. Vid första besöket gjorde du några småjusteringar i ryggen som fick mig att må mycket bättre. Jag fick ytterligare behandlingar och femte gången kom vändpunkten. Nu har jag aldrig ont i ryggen, den är helt helad. Det finns inga ord att beskriva hur oändligt tacksam jag är för sådan behandling. Nu kan jag jobba igen och leva ett bra liv utan smärta och besvär. Oändligt tacksam för detta!

Staffan R, 56 år


För 2 år sedan blev jag sjukskriven för utbrändhet med symtomen huvudvärk, trötthet, led-och muskelbesvär. Efter sju behandlingar hos dig hade jag uppnått ett fyllständigt kroppsligt, emotionellt och mentalt välbefinnande. Jag kunde börja arbeta igen efter 2 års sjukskrivning. Dina behandlingar hjälpte mig att leva ett nytt liv med en inre frid och livsglädje och allting har förändrats runt mig. Jag ser på omgivningen med andra ögon nu.

Tusen varma tack!
Dana L, 45 år


Under den fjärde behandlingen kände jag ett hårt tryck i vänster sida av ryggen där njurarna sitter. Jag kände att ett ganska kraftfullt arbete pågick där och efter en stund fylldes detta område med stark behaglig hetta, den spred sig vidare över hela ryggen och fyllde hela kroppen. Jag kände avslappning, varme och lätthet i hela kroppen efter behandlingen. Efter detta min smärta i mina njurar försvann. Du har gjort en mirakelbehandling.

Hjärtligt tack!
Markus H, 49 år


Det har nu gått 3 månader efter den sista behandlingen hos dig. Den känslomässiga smärta och min depression som jag hade i 4 år är borta, fullständigt läkt. Jag är jätte tacksam för att du gjorde ett så stort helande arbetet för mig. En djup tacksamhet och stor kram till dig.

Marita S, 32 år


Den stora knölen, myomen som jag hade i livmodern försvann efter tre behandlingar hos dig. Mina läkare rekommenderade mig att operera bort knölen och jag väntade på tid för operation. Jag gick till röntgen med myomen igen innan operationen - men myomen hittades inte. Jag är helt övertygad att av dina behandlingar blev jag botad. Vill säga att du är en ängel, må du leva lyckligt i alla dina dagar.

Stort tack och kram/Maria K, 53 år


Jag hade ofta migrän efter en bilolycka för 8 år sedan. Det blev whiplash skada som jag råkade ut för. Jag fick smärtstillande medicin av min läkare mot min onda nacke och huvudvärk och trots medicinering blev jag inte bra.
Fick KranioSakrala behandlingar hos dig och redan efter fem behandlingar kände jag resultat, min migrän var i mildare form och i nacken var det inte ont längre. Jag fick några behandlingar till och fick ett lyckat resultat. Sedan dess har jag sluppit smärta i nacken och blev fri från migrän. Du är fantastik, jag kommer aldrig att glömma dig!

Tackar dig mycket för den hjälp som du gav mig
Tomas B, 38 år


Jag har lidit av depression och andra symptom i många år. Hade trötthet, huvudvärk, hjärtklappning, ont i lederna och ville sova hela tiden. Min läkare ville ge mig antidepressiva medel men jag kände att orsaken var fysisk, inte psykisk. Min väninna rekommenderade mig att gå till Vanesse och prova KranioSakral terapi och jag tog det första steget och bokade en tid för behandling. När jag kom till Vanesse den första gången och tog emot den första behandlingen upptäckte hon att jag hade födoämnesintolerans. Jag blev rekommenderad av henne att följa en sträng diet – inget kött, vete och mjölkprodukter, inga sötsaker mm. Kort sagt fick jag en lista på produkter som jag ska äta. Det tog ca tre månader innan jag såg tecken på förbättring, jag kände mig mindre trött och senare försvann de andra symptomen. Nu undviker jag bara vete och mjölkprodukter som var orsak till mina problem. Nu är jag frisk och pigg tack vare Vanesse.

Stina M, 29 år


Jag ville bara berätta hur tacksam jag är över den behandling min lilla dotter fick. Hon ramlade från trädet och slog sig riktigt illa, och hade så ont att hon skrek. Läkaren ordinerade Alvedon (som vanligt!) men inget hjälpte, hon bara låg och grät. Tills slut kom jag på att ringa dig för att beställa en tid och redan efter en behandling mådde hon bättre. Nästa morgon hade min lilla tjej bara ett litet blåmärke kvar och smärtan var borta! Fantastiskt! Vi är oerhört tacksamma och rekommenderar dig till alla våra vänner och bekanta.

Varma hälsningar!
Kramar/Hannah M, 35 år


Vad härligt att bli frisk, och det är tack vare dig!!! Jag och min sambo var så stressade i vintras och kände att vi bara blev tröttare och krassligare. Till slut blev vi sjuka, först hon, sedan jag. Några behandlingar var allt som behövdes för att komma på fötter igen. Ett Stor Tack, Vanesse, för dina unika och kraftfulla behandlingar, för stöd och värme! Vi har tagit dina råd till oss, och tar det lugnt och tar inte på oss så mycket längre. Vi är friskare och mycket mer harmoniska. Tusen tack!

Hälsningar Lennart B, 42 år


Jag har drabbats av posttraumatiskt stressyndrom, vilket har orsakat mycket ångest, trötthet, huvudvärk, smärta i alla mina leder och sömnbesvär. Detta ledde till att jag var långsjukskriven. Efter redan två behandlingar kände jag resultat, mindre och lindrigare huvudvärk, värken i mina leder har också blivit mycket bättre och dessutom kunde jag sova gott på nätterna. Jag fick ytterligare sex behandlingar och blev bättre och bättre efter varje behandling. Mina smärtor och ångest är helt borta idag och jag sover bra på nätterna. Nu behöver jag inte att stoppa i mig någon Alvedon mot smärta! Nuförtiden jobbar jag halvtid. Jag är tacksam för dig Vanesse för att du finns till. Tacksam för att med hjälp av dina behandlingar mår jag mycket bättre idag!

Kramar från Annika B, 44 år


Min 15 årig tös har ADHD och har drabbats av mycket allvarliga koncentrationssvårigheter och depression, vilket gjorde henne mycket frustrerad och ledsen. (Hon går igenom en grundundersökning via skolan). När jag hörde talas om dig tänkte jag att vi har ingenting att förlora. Efter den tredje behandlingen hos dig Vanesse har hon blivit mycket lugnare och mer fokuserad. Hon har fått hittills 14 behandlingar vilket påverkar henne mycket positivt!!! I skolan har hon bättre betyg och alla märkte att hennes allmänstillstånd förbättrades. Efter varje behandling mår hon toppen bra och i dagsläget är hon frisk från den djupa depressionen och från koncentrationssvårigheter vilket hon drabbades av.

Tack för din hjälp!!!!
En tacksam mamma och hennes Viktoria


Vår 10-åriga dotter drabbades av tinnitus och hade besvären i mer än 2 år. Det ledde till att hon hade en dålig koncentrationsförmåga, trötthet och oro av ett ständig pippande ljud. Vi provade några alternativa metoder men ingenting hjälpte henne. Efter den fösta behandlingen hos Vanesse var hon helt fri från tinnitus. Helt otroligt! Vi är mycket tacksamma för behandlingen och för all stöd!

Hälsningar Liana K, 42 år


En berättelse av lyckliga föräldrar om att deras pojke blev bättre i sin autism.

Vi vill berätta att vår son föddes som en frisk och fin pojke, men i 3 årsåldern fick han diagnosen misstänkt autism och utvecklingsstörning. Han kunde inte prata alls, kunde inte förstå ett enda ord och hade inget samspel med omgivningen. Han hade tydliga och starka symptom som pekades att det var autism, ADHD med mera.

Pojken kunde inte sitta stilla en enda minut, inte bara när han skulle leka, utan vid bordet när han skulle äta också. Vi försökte mata honom hela tiden, springandes efter honom. På nätterna sov han oroligt, vaknade varje timme och skrek. Vi hade ingen lugn och ro hemma, varken på dagen eller på natten.

Alla vet och vi fick hela tiden höra av en grupp läkare och övrig personal på rehabiliteringen att autism inte kan behandlas, att har man den så får man leva med den hela livet. Men vi föräldrar som var drabbade hade hopp och tro, visste att det kan hända mirakel som kan ändra situationen.

Vi hittade några sidor på Internet där det visade sig att det finns dokumenterad forskning och bevis i USA, England och även i Sverige, att autism kan behandlas med KranioSakral terapi, en osteopatisk behandlingsmetod. Det är en behandling som hjälper mot olika sjukdomar och besvär; såväl fysiska, emotionella och psykiska. I USA skickar läkare som inte kan behandla sina patienter en remiss till KranioSakrala terapeuter. En del patienter blev helt fria från sina besvär, andra fick förbättrad tillstånd med 50 %, och andra fick lätt förbättring, detta beror helt och hållet på personens neurologiska skada.

Som sagt, vi hade tur och hoppades på mirakel, vi berättade detta helt öppet för vår sons rehabiliteringsteam, men ingen av dem accepterade att vår son skulle kunna bli bättre.

Vi kommer nu att närmare beskriva hur vår son nästan blev helt fri från sin autism och ADHD. Han fick ett råd att låta sig behandlas med KranioSakral terapi av Vanesse (12 behandlingar på 6 månader). Vi märkte klar förbättring efter 6 månader. Han blev lugn, sov bra på nätterna, kunde sitta och äta med oss, själv, började plötsligt prata med oss, men med korta meningar, fungerade på ett bra sätt ute, var nyfiken på livet och på omgivningen.

Vår son fick upprepade behandlingar i ca 1 år, behandlades 2 gång per månad och resultatet förbättrades ju längre behandlingen fortsatte. Nu kan han läsa böcker och skriva i skolan ganska bra, han jämförs med normala barn i sin egen ålder. Läraren säger att han är jätteduktig och klarar alla uppgifterna. Läser bra, ganska många böcker själv i skolan och lärare sa att de aldrig trodde att det skulle bli något bra av honom, med det grova handikappet han hade, som jämförelse.

Det finns nog inga ord för att beskriva hur tacksamma vi är, för en sådan mirakelbehandling! Nu kan vår son prata bra, han skriver och läser, han fungerar nästan som ett normalt barn. Han är lugn av sig, har lämnat ADHD och oro bakom sig. Många av våra släktingar, vänner och folk som vi känner ser detta mirakel också. Vi kommer själklart att fortsätta att gå på KranioSakrala behandlingar i förebyggande syfte.

Tänk om vår son blir veterinär när han blir vuxen, det är hans önskan just nu och att hjälpa alla djuren på jorden, så att de ska bli friska och ha det bra allihopa.

Barnet är nu 9 år gammal när föräldrarna berättar denna historia av tillfrisknandet. Så vi ser en ljus framtid för denna underbara pojke och håller tummarna för att han en dag ska kunna bli veterinär.